Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Biointimo Absorbante Zi 10buc Biointimo

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

9,45 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Biointimo DAY mentine zona intima uscata si curata toata ziua, neutralizeaza mirosurile neplacute, permite circulatia aerului si asigura o senzatie placuta si echilibrata. Datorita substantei active anionice incorporate, reduce efectul nociv al radicalilor liberi din mediul local. Fiecare pachet contine cate un test rapid pentru determinarea valorii pH-ului secretiei vaginale si pentru autocontrolul permanent. Contine un strat higroscopic incorporat, din materiale naturale –extract natural de porumb integrat, care gelatinizeaza orice lichid; prevazut la mijloc cu o banda anionica; confectionat din 7 straturi de bumbac invelite intr-o membrana care permite circulatia aerului. Test-card pentru testarea pH-uli vaginal. Pentru perioada de zi a menstruatiei. Pentru neutralizarea simptomelor nedorite ale incontinentei.

Mai multe informatii

Gramaj Indisponibil
Compozitie Indisponibil
Efecte
  • efect hemolitic atestat prin analize de laborator: absorbantul descompune in mod natural celulele din sangele menstrual si impiedica proliferarea anumitor bacterii nocive din acesta. Prin aceasta protejeaza eficient nu numai lenjeria ci si sanatatea sferei intime a femeii.

Adauga review

*Campuri obligatorii

5999886179007
Biointimo DAY mentine zona intima uscata si curata toata ziua neutralizeaza mirosurile neplacute permite circulatia aerului si asigura o senzatie placuta si echilibrata Datorita substantei active anionice incorporate reduce efectul nociv al radicalilor liberi din mediul local Fiecare pachet contine cate un test rapid pentru determinarea valorii pH ului secretiei vaginale si pentru autocontrolul permanent Contine un strat higroscopic incorporat din materiale naturale extract natural de porumb integrat care gelatinizeaza orice lichid prevazut la mijloc cu o banda anionica confectionat din 7 straturi de bumbac invelite intr o membrana care permite circulatia aerului Test card pentru testarea pH uli vaginal Pentru perioada de zi a menstruatiei Pentru neutralizarea simptomelor nedorite ale incontinentei
Biointimo
Product ID: 4728
9.45Lei New